KAMPEER IN LUXE

Wat heeft Petit013 te bieden?

Warm welkom

Iedere gast heten we natuurlijk welkom met een typisch Brabants drankje.

Uitstekend bereikbaar

Midden in de natuur en toch gemakkelijk te bereiken. Het is slechts vijf minuten rijden vanaf de A58. We hebben voldoende parkeerplaatsen op het centrale parkeerterrein. Het kampeerveld is autovrij.

Veel luxe

Alle kampeerplaatsen hebben elektra en een eigen wateraansluiting en -afvoer. Tien plaatsen beschikken ook nog over een eigen verwarmd en afsluitbaar privé-sanitair met toilet, douche en wastafel. Hypermodern en duurzaam aangelegd.

Overzichtelijke tarieven

Al onze faciliteiten zijn bij de prijs van de staanplek voor maximaal twee personen inbegrepen. U betaalt alleen extra voor meer dan twee personen of een eventueel huisdier.

Stad en natuur om de hoek

Vanuit Petit013 loop je direct de natuur in van natuurgebied Stadsbos013. Ook het centrum van Tilburg en andere activiteiten en bezienswaardigheden in de omgeving zijn gemakkelijk met de fiets bereikbaar.

Aandacht voor duurzaamheid

Stroom en warm water komen grotendeels van onze zonnepanelen. Onze afvoer voor chemisch toilet voldoet aan de strengste eisen en afval wordt gescheiden ingezameld.

Gratis wifi

We hebben voor u een gratis en snelle WiFi-verbinding op het gehele terrein.

Fietsverhuur

Geef uw wensen aan ons door en wij verzorgen de fiets die u wenst, ook e-bikes.

Golf

Combineer uw kampeerverblijf met een dagje golf bij onze buren: 18-holes baan Prise d'Eau.

Wilt u reserveren of heeft u vragen?

Het terrein

Onze camping heeft 14 kampeerplaatsen, die allemaal langs de rand van het veld staan. De meeste plaatsen kunnen beschikken over een eigen afsluitbaar privé-sanitair met toilet, douche en wastafel, één daarvan is geschikt voor mindervaliden. Bij aankomst krijgt u de sleutel van uw eigen unit. Bij volle bezetting hebben drie plaatsen gedeeld sanitair. De plaatsen zijn niet gekoppeld aan het sanitair, dus u kunt bij uw reservering het plaatsnummer én het type sanitair van uw voorkeur aangeven. Indien één van beide niet meer beschikbaar is, nemen wij contact met u op. Auto's worden geparkeerd op ons ruime parkeerterrein direct grenzend aan de camping. Het gebruik van dicht grondzeil of doeken is funest voor onze mooie grasmat en derhalve niet toegestaan. Doeken met gaatjes of anderszins doorlaatbaar uiteraard wel.

afbeelding van de plattegrond van camping Petit013
"We wonen in een heerlijke omgeving. Rustig en toch overal dichtbij. Dat willen we graag delen met anderen."
foto van Arjo en Marion Gerrits, eigenaren van camping Petit013
Arjo en Marion Gerrits