Minicamping Petit013

Kamperen in luxe bij Petit013

Warm welkom

Iedere gast heten we natuurlijk welkom met een typisch Brabants drankje. En als het even kan, lopen we langs voor een gezellig praatje of om interessante dingen te vertellen over onze mooie omgeving.

Uitstekend bereikbaar

Midden in de natuur en toch gemakkelijk te bereiken. Het is slechts vijf minuten rijden vanaf de A58. We hebben voldoende parkeerplaatsen op het centrale parkeerterrein. Het kampeerveld is autovrij.

Veel luxe

Alle kampeerplaatsen hebben elektra en een eigen wateraansluiting en -afvoer. Tien plaatsen beschikken ook nog over een eigen verwarmd en afsluitbaar privé-sanitair met toilet, douche en wastafel. Hypermodern en duurzaam aangelegd.

Volledig ingerichte safaritenten

Naaste onze kampeerplaatsen beschikken we over vier grote luxe safaritenten voor maximaal 4 personen. De tenten zijn volledig uitgerust, tot en met een luxe badkamer en wc in de tent.

Overzichtelijke tarieven

Onze prijzen zijn all-in voor maximaal twee personen. U betaalt alleen extra voor meer dan twee personen, een eventueel huisdier of bijzettent.

Stad en natuur om de hoek

Vanuit Petit013 loop je direct de natuur in van natuurgebied Stadsbos013. Ook het centrum van Tilburg en andere activiteiten en bezienswaardigheden in de omgeving zijn gemakkelijk met de fiets bereikbaar.

Duurzaam

Elektriciteit en warm water komen grotendeels van onze zonnepanelen. Onze afvoer voor chemisch toilet voldoet aan de strengste eisen en afval wordt gescheiden ingezameld.

Gratis wifi

We hebben voor u een gratis en snelle WiFi-verbinding op het gehele terrein.

Golf, Jeu de boules en Fietsen

Combineer uw kampeerverblijf met een dagje golf bij onze buren: 18-holes baan Prise d'Eau. Op de camping zelf hebben we een prachtige jeu-de-boulesbaan. We verhuren ook fietsen.

"We wonen in een heerlijke omgeving. Rustig en toch overal dichtbij. Dat willen we graag delen met anderen."
foto van Arjo en Marion Gerrits, eigenaren van camping Petit013
Arjo en Marion Gerrits
Welke type verblijf zoekt u?