Minicamping Petit013

Het was een geweldig seizoen! En nu even rust.

2021 was voor Petit013 een geweldig jaar. Dat begon eigenlijk al net vóór het seizoen op 13 maart. Toen werd ons eerste kleinkind Mia geboren. Ze maakte dit jaar al haar debuut op de grasmaaier van Arjo. Jullie gaan haar de komende jaren vast vaker zien.

Nieuw dit jaar waren de compleet ingerichte luxe safaritenten. Door de verstopping van  het Suezkanaal kwamen die iets later dan gedacht, maar op 12 mei hadden we eindelijk de eerste overnachting. En niet de laatste. We hebben een bezettingsgraad van meer dan 80% gehaald en geweldige beoordelingen op Google en booking.com. De aanschaf van deze tenten was een schot in de roos!

Het kampeerseizoen kwam dit jaar wat laat op gang door het koudere weer in april en mei, maar daarna bleef het druk op onze camping. We hebben genoten van zoveel leuke en lieve gasten. Daar doen we het allemaal voor. Ook onze nieuwe jeu-de-boulesbaan viel in de smaak. Evenals de nieuwe prikverlichting. Velen genoten er zo van, dat ze wilden dat de lichten vroeger aangingen. Hebben we uiteraard gefikst.

Het was leuk, maar nu even rust. We gaan weer nieuwe plannen maken voor 2022. Op 1 april 2022 gaan we open. En dan hopen we jullie allemaal weer te zien op Petit013. Gedurende de winter kun je gewoon een reservering maken of één van de tenten boeken.

Hartelijk dank voor dit jaar!

Arjo en Marion

Deel dit bericht!

Comments are closed.