Minicamping Petit013

Het loopt als een tierelier

We hebben Hemelvaart en Pinksteren er inmiddels op zitten. Beide weekeinden stond Petit013 helemaal vol en was het supergezellig met alle gasten. Met Pinksteren hadden we een aantal deelnemers van het Amarant Country Festival. Leuke mensen die onze camping een beetje countrysfeer gaven. Je zag de US-vlaggen al van verre wapperen. Op vrijdagavond was er zelfs wat countrymuziek en -dans in onze ontspanningsruimte. Supergezellig, maar om 23:00 was het stil. Want we staan niet alleen voor gezelligheid en comfort, maar ook voor rust.

Met Pinksteren hadden we ook nog veel aanloop vanwege de Open Tuinen Dag. Ook hier was het lekker druk en er was voor iedereen een ijsje. Kortom, het was een mooi Pinksterweekeinde.

Drukte op Petit013

Ondertussen stromen de boekingen binnen, zelfs al voor 2020, en krijgen we mooie reviews op Google en andere sites. Het gaat allemaal boven verwachting. We lopen natuurlijk tegen kleine dingen aan. Met al die drukte merkten we bijvoorbeeld dat het handig is dat de plaatsnummers met bordjes worden aangegeven, dus dat wordt deze week ook geregeld. Net als een bel bij aankomst, zodat we meteen weten dat er gasten zijn en het welkomstdrankje alvast kunnen klaarzetten.

Het loopt dus als een tierelier. Laat de zomer maar komen, wij zijn er klaar voor!

Rust op Petit013

Deel dit bericht!

Comments are closed.