Minicamping Petit013

Travelvalley: “Petit013 is een toffe stop in Midden-Brabant”

Travelvalley is een Nederlandse reissite. Afgelopen juli mochten we de mensen achter deze site ontvangen, met hun leuke oranje Peugeot 2008 mét daktent. Uiteraard mét een Schrobbelèr, want dat doen we bij iedereen op Petit013. Hun ervaringen staan in een artikel met de eest toffe stops op een road-trip door Midden Brabant.

De Peugeot 2008 met daktent op Petit013 – bron: travelvalley.nl

Ze waren verrast door onze camping en met name het privé-sanitair: “In een periode waarin vakanties deels worden gedomineerd door een virus is privé sanitair echt een uitkomst. Waar we eerlijk gezegd altijd een gemeenschappelijk toiletgebouw gewend waren, en daar ook altijd wel de charme van inzag, bevalt ons dit echt heel erg goed.”

Zonsondergang op Petit013 – bron: travelvalley.nl

Men was onder de indruk van de rust op onze camping. “Petit013 heeft 14 staanplaatsen en zelfs als die allemaal bezet zijn zoals nu, is het er nog steeds heerlijk rustig.”

Het hele verslag is na te lezen op de site van Travelvalley, inclusief de mooie foto’s die men heeft gemaakt, waar we er hier een aantal van hebben overgenomen. We zijn trots op zo’n mooie review en nog trotser dat we in één adem genoemd worden met de LocHal (wereldgebouw van het jaar 2019), het Spoorpark en bijvoorbeeld de Oisterwijkse vennen en Kampina. Allemaal pareltjes die Midden-Brabant rijk is. Kom het snel bij ons beleven.

Deel dit bericht!

Comments are closed.