Minicamping Petit013

Een gezellig familieweekeinde op Petit013

Afgelopen dagen was er een familieweekeinde op Petit013 van een familie met ouders en kinderen, en ook twee baby’s. Die twee kleintjes sliepen met hun ouders comfortabel in onze luxe safaritenten. De rest van de familie kwam met de eigen camper of caravan. 

Het was een gezellige boel en de terrassen van onze safaritenten lenen zich uitstekend voor een ontbijt of lunch.

Steeds vaker zien we groepen die afspreken op Petit013. Als u op tijd een reservering maakt, dan zorgen wij dat u bij elkaar staat en wie geen eigen kampeervoorziening heeft, kan dus overnachten in onze luxe safaritenten.

We hebben ook nog een aparte ruimte waar u als groep kunt eten of bridgen of – en dat gebeurt ook – countrydansen. U zegt het maar. We hebben een grote binnenruimte met grote veranda en aansluitend grasveld. Bij alle weersomstandigheden kunt u dus vooruit. En de rest van de camping heeft er geen last van, want Petit013 staat voor iedereen garant voor rust en comfort.

KUBB spelen na de BBQ

De familie van het afgelopen weekeinde organiseerde een BBQ. En toen het even regende zat iedereen lekker onder de veranda. OM even later buiten weer een spel te spelen.

Wilt u zelf iets organiseren? Bel even met Marion (06-19800444) en we denken met u mee.

Wakker worden op Petit013

Deel dit bericht!

Comments are closed.